Csomagszállítás

Előzetes egyeztetés alapján azonnali dobozos csomagszállítást vállalunk belföldön, a hét minden napján 8:00 és 19:00 óra között. Diszpécser kollégánk minden esetben felvilágosítást tud adni a kiszállási időről és áráról.

Minden esetben egyedi árajánlatot kalkulálunk, hogy a legjobb árat tudjuk biztosítani. Más futárcégekkel ellentétben mi nálunk nincs sürgősségi felár, illetve nem számítunk fel kiállási díjat, valamint a késő esti és hétvégi szállításokat is normál áron végezzük.

Szerződött partnereinknek személyre szabott kedvezményeket biztosítunk az állandó megrendelésekhez!

Az árajánlatkéréshez hívjon minket bizalommal:

06/70-408-1631

Törékeny csomag esetén ajánlott a legalább 2 rétegű papírdoboz és valamilyen térkitöltő anyag használata. Hogy az elküldendő tárgy közvetlenül ne érjen hozzá a dobozhoz, használjunk hungarocellt. Amennyiben törékeny csomagot kíván elküldeni ezt jelölje a dobozon is és diszpécser kollégánknak is.

A küldeményt minden esetben dobozolni kell. Használjon erős, strapabíró kartondobozt és valamilyen bélést. A dobozt ragasztószalaggal zárja le, és írja rá a feladót és a címzettet is.

Amennyiben raklapos árut kíván szállítani kérjük jelezze diszpécser szolgálatunknak, hogy a raklap fel és le rakodása megoldott-e, vagy cégünknek kell ezt elvégeznie. A tárgyakat fóliával szorosan rögzítse a raklaphoz, illetve a fuvarlevelet az utolsó réteg fólia alá rakja be. Amennyiben több elemből áll a küldemény, érdemes kartonnnal elválasztani őket.