Autómentés

Cégünk autómentő szolgáltatását úgy alakítottuk ki, hogy lehetőség szerint hívástól számított 1 órán belül kitudjunk érni a helyszínre. Legyen szó külföldről, belföldről, vagy Budapestről bármikor hívhat minket a nap 24 órájában és azonnal indulunk a segítségére! Minden megbízást pontosan, precízen és gyorsan teljesítünk. Minden igényét kitudjuk szolgálni: amennyiben igényli a helyszínre csereautót is tudunk Önnek vinni, illetve a régi járművét telephelyünkön tudjuk tárolni.

Járműveink felszereltségét hónapról-hónapra ellenőrizzük és fejlesztjük, hogy mindig a legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk Önnek nyújtani.

06/70-408-1631

Autómentő hívásakor milyen adatokat fog tőlem bekérni a diszpécser?

  • Honnan kell szállítani a járművet és hova?
  • Mi történt az autóval? (baleset, vagy műszaki hiba)
  • Pontosan milyen járművet/járműveket kell szállítani?

Ezeken kívül minden egyéb információt szívesen veszünk, ami a munkánkat megkönnyítheti. (például árokba borult a kocsi, és darura lesz szükség).  Még mielőtt hívna minket gondolja végig, hogy az autóját haza szeretné-e vitetni, vagy egy közeli autószerelőhöz, vagy pedig a telephelyünkre.  Hívásakor azonnal tájékoztatni fogjuk az árról, így gyorsan dönteni fog tudni.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyit kell várnom, amíg kiérnek hozzám?

Pest megyében garantáltan 1 órán belül odaérünk bárhova, vidéki cím esetében pedig a lehető leggyorsabban igyekszünk eljutni Önhöz.

Van valamilyen biztosításuk?

Cégünk is és munkatársaink mindegyik gépjárműve felelősségbiztosítással, rakománybiztosítással és kötelezőbiztosítással van ellátva.

Az autópályán robbantam le. Mit tegyek?

A magyarországi szabályok értelmében Önnek 3 órája van döntenie arról, hogy elszállíttatja valakivel, vagy megjavítja az autóját. Miután letelt a 3 óra az autópálya-kezelő szervek elszállítják az autót.

A pihenőben a hidegben lemerült az akksim, mit tegyek?

Ne fusson a donor autók után! Szakképzett és felszerelt kollégáink állnak rendelkezésére. Hívjon, és megyünk!

Az értékeim biztonságban lesznek?

A mentés megkezdésekor közösen egy űrlapot töltünk ki, mely tartalmazza az autó minden adatát, az esetleges sérüléseket, a helyszínt, az időpontot és az autóban található tartozékokat, értéktárgyakat is.

Én mehetek a kocsimmal együtt?

Különösen ügyelünk rá, hogy az autómentő fülkéjében tiszta, kényelmes helyet biztosítsunk a kísérő személyek számára, így amennyiben nincs szüksége csere autóra utazhat az autómentőben.

Nem szokványos autót is tudnak szállítani?

Szakszerűen tudunk szállítani versenyautókat, veterán autókat, alacsony építésű sportkocsikat, akár motorokat is.

06/70-408-1631